Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه 14سالگی رادیو آوا شهرام ملازاده مدیر این شبکه رادیویی در گفت وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت: همواره در تاریخ ۸۰ ساله رادیو در ایران موسیقی در کنار گفتار و کلام عنصر مهم در تولید برنامه‌های رادیویی بوده و هست اما آنچه در استفاده و تولید موسیقی در رادیوی امروزی قابل توجه است جامعه وسیع تولیدکنندگان این هنر و پخش آن توسط انواع رسانه های شنیداری و دیداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به تعبیری دیگر آنچه در گذشته تنها در انحصار تولید کنندگان موسیقی بوده امروزه توسط نسل جوان و با وجود برنامه‌های مختلف قابل تولید و بازنشر است که متاسفانه به دلیل عدم نظارت کیفی حجم قابل توجهی از این آثار فاقد شاخص‌های کیفی موسیقایی هستند و ذائقه  مخاطب را به سمت نادرستی از هنر موسیقی می برند.

ملازاده تصریح کرد: حال رادیو آوا از سال ۱۳۸۶ با هدف پخش موسیقی فاخر در گونه های ملی و محلی در کنار رادیو پیام به دنبال ارتقاء سطح شنیداری مخاطب در این حوزه در کنار ایجاد نشاط و سرگرمی تاسیس شد.

مدیر رادیو آوا نیازسنجی مخاطب را با توجه به شرایط رقابتی و رسانه ای امروز  امری ضروری دانسته و استفاده از تمامی ظرفیت های موجود مانند رادیو نما و فضای مجازی جهت تعامل با مخاطب و ارتباط با هنرمندان این عرصه و نهادهای متولی موسیقی را در دستور کار  مجموعه خود قرار داده است.

وی تاکید کرد: همچنین در راستای نیل به این اهداف سیاستگذاری دقیقی در پخش موسیقی در ۶ بخش ۴ ساعته رادیو‌ آوا صورت گرفته است. به عنوان مثال در بخش صبحگاهی پخش موسیقی های امیدآفرین با مضامین توکل به خدا، عشق به میهن، کار و تلاش... و یا در بخش نیمروزی موسیقی نشاط آور با مضامین خانواده، مهربانی و اقوام ایرانی پخش می‌شود و به همین ترتیب در دیگر بخش ها نیز جهت دهی به مخاطب و جهت پذیری از او با عنصر موسیقی صورت می گیرد.

ملازاده در ادامه افزود:یکی از وظایف رسانه تطبیق و برنامه ریزی امورات خویش با شرایط روز است  که بتواند همسو با تحولات جهانی و جامعه، تغییرات لازم در تولید، پخش و اطلاع رسانی را در جدول برنامه های خود پی ریزی کند در این بخش نیز رادیو آوا توانسته است گام های موثر ی بردارد.

وی ادامه داد: خوشبختانه امروز  ملاحظه می کنید رادیو آوا، جزء رادیوهای مورد اقبال مخاطبان در سراسر کشور است. این امر نشان دهنده مسئولیت سنگین تر رادیو آوا در قبال مخاطبانش است.

مدیر رادیو آوا در پایان گفت: در جهت تعامل بیشتر رادیو آوا با مخاطبان در سراسر کشور با طراحی پویش های مختلف در مناسبت های ملی و مذهبی (تقویمی) از مخاطب درخواست می شود تا در تامین عکس با این رادیو مشارکت کنند. این طرح با استقبال گسترده شنوندگان رادیو آوا در سراسر کشور روبه رو شده و همچنان با موفقیت در حال انجام است. بدین صورت که در ایام و مناسبت های تقویمی از مخاطبان در خواست می شود با تامین محتوا ازقبیل تصویر و پیام های خود (صوتی ومتنی) در پویش مربوطه شرکت کرده و آثار ارسالی از سوی مخاطبان در رادیو نمای هر دو شبکه پیام و آوا با عکس و مشخصات ارسال کننده نمایش داده می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رادیو موسیقی آوا هنر رادیو آوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید

این اثر که از چهار فصل زمستان، پاییز، تابستان و بهار تشکیل شده، نگاهی متفاوت و نقادانه به فضای انتظار جامعه امروز است. رمان با یک اتفاق شگفت و غریب آغاز می‌شود، جشن نیمه‌شعبان و مجلسی پرشور و بسیاری که فریاد «آقا بیا» سرداده‌اند… در این میان جوانی و فریادی که: «آقا نیا…» این شروع جذاب ما را با شخصیت‌هایی آشنا می‌کند که همه مدعی انتظارند اما وقتی هنگام عمل می‌رسد و هنگامه عمل به شعارها می‌رسد، آن نمی‌کنند که می‌گفتند. رمان در فضایی مکاشفه‌گونه و بی‌زمان پیش می‌رود و مواجه همه آدم‌ها را می‌بینیم با قصه ظهور… و کشف چرایی «آقا نیا» ی جوان.

شجاعی در این رمان همه اقشار و همه آدم‌ها را با بهانه‌هایشان برای نخواستن امر ظهور، دقیق و ظریف معرفی می‌کند. تا آنجاکه حتی به راوی هم رحم نمی‌کند و در فضایی بسیار بدیع، خودش را هم در معرض این امتحان می‌گذارد. نویسنده در «کمی دیرتر» همه آفت‌های انتظار را با شخصیت‌های قصه‌اش برای مخاطب روایت نمی‌کند، بلکه به تصویر می‌کشد و نشانش می‌دهد… انسان‌های مدعی انتظار و منتظر ظهور غریبه نیستند؛ خودمانیم و شجاعی در رمانش به خوبی به این زبان دست یافته که وقتی از هر قشر و صنف و گروهی یک نمونه آورده با مصادیق کار ندارد و در پی اثبات شمول ادعایش است.

نویسنده در پایان همه موشکافی‌ها در نقد منتظران به دنبال آن است که مخاطب منتظر واقعی را بشناسد و ببیند که انتظار به فریادهای بلند «آقا بیا» نیست؛ به دلی است که برای حضرت می‌تپد و اخلاصی که میان زندگی جاری است و آقایی که خودش به دیدار منتظرانش می‌آید…

خدیجه زمانیان یزدی

دیگر خبرها

  • لحظات پرواز یازده ساعته بمب افکن‌های اتمی روس در مرز آمریکا
  • ۲ کوهنورد مفقود شده در ارتفاعات خراسان شمالی پیدا شدند
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • تجارت جدید اسطوره؛ لیونل مسی با شکل و شمایلی متفاوت در حال بازدید از کارخانه تولید آب آشامیدنی / فیلم
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید
  • بحران ادبیات داریم
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود