Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام ملازاده مدیر شبکه رادیویی پیام و رادیو آوا با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در جمعه ۲۸ خرداد به خبرنگار مهر بیان کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات برای حل مشکلات داخلی و بین‌المللی از اهمیت بالایی برخوردار است و برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم تضمین کننده امنیت کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رادیو پیام و رادیو آوا به‌عنوان دو رسانه شنیداری مقبول و پرطرفدار جامعه با تولید و پخش ویژه برنامه‌های انتخاباتی با هدف برگزاری انتخابات با شکوه از هموطنان دعوت به مشارکت حداکثری می‌کند.

این مدیر رادیو با اشاره به راه اندازی دو ویژه برنامه انتخاباتی تصریح کرد: در همین راستا رادیو پیام با ویژه برنامه «پیام حضور» در روز برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و دومین انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری به‌صورت زنده از ساعت ۶ صبح روز جمعه ۲۸ خردادماه در پنج بخش چهار ساعته صبحگاهی، نیمروزی، عصرگاهی، شامگاهی و شبانگاهی تا پایان ساعت برگزاری انتخابات فعالیت دارد.

وی اضافه کرد: فعالیت این دو شبکه رادیویی با آیتم‌های متنوع از جمله ارتباط با مراکز صداوسیمای استان‌ها در خصوص اطلاع رسانی از حضور پرشور و مشارکت هموطنان در انتخابات، اطلاع رسانی لحظه‌ای از صدور بخشنامه‌های صادره از سوی شورای نگهبان، وزارت کشور و ستاد برگزاری انتخابات و پخش بیانات امام (ره) و مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات خواهد بود. همچنین ارتباط با کارشناسان سیاسی درباره تاثیر حضور مردم در تعیین سرنوشت خویش و اقتدار ملی، ارتباط با ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مراکز اخذ رای، پخش ترانه‌های ملی و میهنی و متون رادیویی از دیگر بخش‌های این ویژه برنامه است که به‌صورت زنده پخش می‌شود.

ملازاده درباره رادیو آوا نیز بیان کرد: رادیو آوا نیز با ویژه برنامه «آوای حضور» از ساعت ۶ صبح در پنج بخش چهار ساعته با پخش آیتم‌های متنوع و ترانه‌ها و سرودهای ملی و میهنی هموطنان را در سراسر ایران اسلامی تا پایان ساعت رأی‌گیری همراهی می‌کند.

مدیر رادیو پیام و آوا گفت: رادیو نمای رادیو پیام و آوا نیز در روز برگزاری انتخابات همزمان با آنتن شبکه حضور پرشور هموطنان را در این روز سرنوشت ساز به تصویر خواهد کشید. همچنین هموطنان عزیز می‌توانند با مشارکت در پویش «رای من، سرنوشت من» از لحظه ماندگار شرکت در انتخابات عکس گرفته و به همراه تصویر خود برای پخش از رادیو نما از طریق درگاه‌های ارتباطی شبکه ارسال کنند. بخش فضای مجازی شبکه نیز همسو با برنامه‌های در حال پخش ضمن اطلاع رسانی لازم، تعامل ویژه در دریافت و انتشار فایل‌های صوتی و تصویری هموطنان خواهد داشت.

ملازاده در پایان گفت: برای تعامل بیشتر شبکه با هموطنان در روز انتخابات مسابقه بازخوانی و همخوانی پنج سرود ملی و میهنی تدارک دیده شده است. هموطنان برای شرکت در این مسابقه می‌توانند به سایت و شبکه‌های اجتماعی رادیو پیام و آوا مراجعه کنند و به انتخاب خود این سرودها و ترانه‌های ملی و میهنی را انتخاب و آن را با صدای خود بازخوانی کرده و برای پخش از رادیو پیام و آوا از طریق درگاه‌های ارتباطی با مشخصات خود ارسال کنند که بعد از داوری ضمن پخش آثار برگزیده از رادیو پیام و آوا جوایز نقدی از سوی شبکه اهدا خواهد شد.

کد خبر 5236026 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری رادیو آوا رادیو پیام انتخابات 1400 فیلم کوتاه موسیقی ایرانی تئاتر ایران رادیو سلامت شبکه پنج سیما برنامه تلویزیونی حضور هنر ایران در جهان بنیاد فرهنگی هنری رودکی سریال ایرانی مهران مدیری مناظره انتخاباتی تماشاخانه ایرانشهر رادیو تهران رادیو پیام و آوا ویژه برنامه ملی و میهنی رادیو آوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست

جواد محمدی سکان‌دار ورزش و جوانان استان اصفهان در گفت‌وگو با ایمنا از وضعیت امور هیئت‌های ورزشی استان اصفهان تا وضعیت سهمیه و حضور ورزشکاران استان در المپیک پاریس می‌گوید همچنین از کم کاری مسئولین پیشین برای پرورش ورزشکاران المپیکی گلایه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد محمدی، مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان، اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ به عنوان سکاندار ورزش استان انتخاب و معرفی شد و اکنون دو سال از حضورش در اداره کل ورزش و جوانان میگذرد. وی سابقه مدیریت در باشگاه ذوب‌آهن، اداره ورزش و جوانان شهرستان خمینی‌شهر و داوری در سطوح بالای فوتبال کشورمان را در کارنامه خود دارد.

محمدی که دوسالی است مدیریت ورزش و جوانان استان را در دست دار طی روزهای گذشته با حضور در خبرگزاری ایمنا پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود. حمایت از ورزشکاران اصفهانی برای حضور موفق‌تر در آوردگاه‌های مختلف از جمله المپیک، وضعیت تخصیص اعتبار به هیئت‌های ورزشی، تسهیلگری اداره کل ورزش و جوانان استان برای حمایت از باشگاه‌های بزرگ استان، آخرین وضعیت ساماندهی هیئت‌های ورزشی استان اصفهان محورهای اصلی این گفت‌وگو بود و از قضا نیز مصاحبه در روز معلم انتشار یافت تا بی‌ارتباط با سبقه فرهنگی محمدی نباشد.

ایمنا: وضعیت مجامع انتخاباتی هیئت‌های ورزشی استان اصفهان چگونه است؟

محمدی: بنا بر برنامه ریزی صورت گرفته قرار بر این بود در پایان سال ۱۴۰۲ مجامع انتخاباتی هیئت‌های ورزشی باقی مانده برگزار شود، اما با توجه به تعدد برنامه‌ها و ترافیک کاری قبل از سال جدید نتوانستیم هدفی که داشتیم را محقق کنیم.

تعداد مجامع انتخاباتی هیئت‌هایی که تاکنون برگزار شده قابل توجه است. مجمع انتخابات رئیس هیئت کارگری، بیست‌وپنجمین مجمعی بود که از زمان حضور من در اداره کل، برگرار شد. اگر بخواهیم بر اساس میانگین روزشمار بگوییم هر ۲۴ روز یک مجمع برگزار شده است و قطع به یقین در روزهای آینده نیز چهار یاپنج مجمع دیگر برگزار خواهد شد تا بخش عمده کار مان در این حوزه سامان پیدا کند.

هرچند روال برگزاری مجامع انتخاباتی هیچ موقع قطع شدنی نیست زیرا عمدتاً دورهای چهارساله تمام می‌شود یا بنا به دلایل مختلف مجبور به برگزاری فرایند مجمع جدیدی می‌شویم. طبق جدولی که وجود داریم در سال ۱۴۰۳ نیز دورهای چهارساله چندین هیئت ورزشی به اتمام می‌رسد که باید در روند انتخابات قرار بگیرند.

قطعاً در یک ماه آینده مجوز و فراخوان ثبت نام این تعداد هیئت ورزشی با هماهنگی فدراسیون مربوطه پیگیری می‌شود. بعضاً سنوات مدیریت به شکل سرپرستی چند هیئت بیش از حد معمول شده است که در اولین فرصت جمع بندی می‌شوند.

برگزاری مجمع انتخاباتی صرفاً در اختیار اداره کل نیست. اداره کل در همه مجامع نائب رئیس بوده و رئیس مجمع رئیس فدراسیون است. گاهی اوقات رئیس مجمع در تاریخ پیشنهادی حضور ندارد تا جلسه برگزار شود یا هماهنگی‌های لازم با تاخیر انجام می‌شود. تمام تلاش ما بر این است تا تحت هر شرایطی سریعاً به اوضاع هیئت‌ها رسیدگی شود زیرا هر هیئتی که تکلیف رئیس و سکان‌دارش مشخص شود، برنامه‌ریزی برای آن رشته ورزشی بهتر و نتیجه بخش‌تر صورت می‌گیرد.

زمانی که یک فرد بداند چهار سال مدیریت امور هیئت را در اختیار دارد قطعاً با برنامه جدی و مدون‌تر مسائل را دنبال کرده و تیم مدیرتی قوی را کنار خود نگه میدارد تا طبق برنامه پیش رود همچنین ورزشکاران، قهرمانان و اهالی آن رشته ورزشی تکلیف خود را بهتر می‌دانند.

ایمنا: با توجه به نزدیکی زمان المپیک پاریس، وضعیت نمایندگان استان اصفهان برای کسب سهمیه و مقام در المپیک چگونه است؟

محمدی: ستاد رسیدگی به امور ورزشکاران در المپیک و پارالمپیک مدتی پیش تاسیس شد. همه ورزشکاران و هیئت‌های ورزشی که ورزشکار المپیکی یا کسب سهمیه‌ای دارند، در حال فعالیت هستند و جلسات هماهنگی به طور منتظم برگزار می‌شود.

تقریباً تا به این لحظه ۳۲ ورزشکار در کشور کسب سهمیه قطعی حضور در المپیک ۲۰۲۴ را داشته‌اند که سهم استان اصفهان دو نفر از این تعداد کل سهمیه های کسب شده یعنی دو برابر سرانه عدد استانها در کشور، است. تعدادی ورزشکار با شرایط خوب در دروازه کسب سهمیه هستند و قطعاً چهار ورزشکار المپیکی دیگر از استان اصفهان به کاروان اعزامی کشور اضافه می‌شوند که آمار خوبی برای استان محسوب می‌شود.

هرچند انتظار حضور ورزشکاران بیشتری از استان در تیم اعزامی به پاریس را داشتیم ولی چند تن از ورزشکاران با بدشانسی و مصدومیت مواجه شدند. به شخصه امید زیادی برای حضور رسول معتمدی، در المپیک داشتم و حتی رئیس فدراسیون نیز شانس زیادی برای وی قائل بود اما متاسفانه مصدومیت گریبان معتمدی را گرفت و نتوانست به سهمیه برسد.

تلاش ما بر این بوده است که ورزشکارانی که در شرایط کسب سهمیه هستند از همه ابعاد معنوی و مادی در بهترین شرایط مورد حمایت قرار گیرند. مرتباً با روسای فدراسیون‌های در ارتباط هستیم. البته بخش عمده حضور در الپیک به آمادگی و تلاش ورزشکاران باز میگردد که در فرصت باقی مانده تا المپیک به چه شکل آمده شده و تمرین می‌کنند تا سهمیه ایشان قطعی شود.

بزرگترین آوردگاه ورزشی در دنیا المپیک و آرزوی هر ورزشکاری حضور در این میدان است. در استان باید در گذشته برای بعضی از رشته‌های ورزشی سرمایه گذاری میشد تا امروز در المپیک نماینده داشته باشیم. اگر نگاهی به قبل داشته باشیم، متوجه می‌شویم ورزش‌های کشتی و وزنه برداری، ورزش‌های شانس کسب سهمیه و مدال آور کشورمان در ادوار مختلف المپیک است.

کاروان کشتی ایران همیشه در المپیک مدال آور بوده و در همه اوزان ورزشکار اعزامی داشته است. سالیان سال است کشتی استان اصفهان در شرایط و وضعیت مطلوبی قرار نداشته و اکنون در حال پی‌ریزی برای سال‌های آینده است پس نباید انتظار نماینده المپیک پاریس را از کشتی اصفهان داشت.

ایران در رشته تکواندو همیشه مدال آورد بوده و نماینده داشته. هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، یک مدال آور المپیکی است، اما ما در تکوانو چه کار کردیم؟ بذر پرورش ورزشکار برای حضور در المپیک باید در ادوار مختلف کاشته شود تا به مرور زمان به ثمر بنشیند و المپیکی پر بار داشته باشیم.

اینکه کجای کار ایراد داشته و چه موضوع و شخصی در گذشته کم کاری کرده است تا این نتایج کسب شود را نمی‌دانم. حضور یک ورزشکار در المپیک به یک سال یا دوسال حضور من یا شخص دیگر نیست بلکه برای حضور یک ورزشکار در این آوردگاه باید حداقل چهار یا پنج سال به طور جدی سرمایه‌گذاری کرد تا در آوردگاه‌های بین المللی، جهانی و آسیایی شرکت کند و ضمن محک خوردن و حضور در شرایط جدی حس درونی و امید انگیزه برای فتح بالاترین فله ورزش دنیا را پیدا کند.

در فاصله زمانی یک یا دو ساله مگر یک ورزشکار فوق العاده نخبه بتواند خود را به حد کمال برساند تا به المپیک راه پیدا کند. به شخصه حضور ذهن ندارم که حداقل در ورزش اصفهان چنین ورزشکاری راهی المپیک شده باشد.

اگر شورای بین‌المللی المپیک موافقت کند برخی رشته‌ها همچون اسکیت و ووشو به المپیک اضافه شود، قطعاً تعداد ورزشکاران استان اصفهان از مجموع انگشتان دست فراتر می‌رود. در رشته‌هایی همچون دوومیدانی، وزنه برداری و تکواندو باید کارهای ویژه تری صورت بگیرد زیرا می‌توانیم شانس‌های بهتری در آینده داشته باشیم.

دغدغه اصلی من در این مدت دوساله که خدمت رسان جامعه جوانان و رزشکاران هستم، ایجاد و تزریق انگیزه در ورزشکاران بوده است. تلاش کرده ام ورزشکاران را ببینم و از نظر مادی و معنویی مورد حمایت قرار دهم. آمار و ارقام نیز نشان از این موضوع دارد.

ایمنا: نقش باشگاه‌های بزرگ سپاهان و ذوب‌آهن در اعتلای ورزش استان اصفهان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

محمدی: در کنار دو باشگاه سپاهان و ذوب‌آهن باید نام گیتی‌پسند را نیز قرار دهیم زیرا باشگاه کاملاً خصوصی و موفقی است که در چندین رشته تیم داری می‌کند. باشگاههای خصوصی دیگری در استان وجود دارد که در حال اضافه شدن به جرگه باشگاهای بزرگ خصوصی هستند. باشگاههای سپاهان، ذوب‌آهن و گیتی‌پسند نمود باشگاه‌داری در بخش ورزش حرفه ای و قهرمانی هستند.

شکل مدیریت و کاری در باشگاه سپاهان، در ایران منحصر به فرد است. هیچ باشگاهی در ایران وجود ندارد که همچون سپاهان این تعداد از رشته ورزشی، ورزشکار و تیم را پوشش دهد. باشگاه ذوب‌آهن نیز در گذشته چنین بود اما در حال حاضر تعدادی از رشته‌ها را حذف و تعدیل کرده است. باشگاه‌های خصوصی اصفهان نمونه باشگاه‌داری موفق در کشور هستند.

در ادارات کل بخشی به نام ورزش حرفه‌ای تعریف نشده و ماموریت اصلی و اساسی ادارات کل توسعه ورزش همگانی است، اما در قاب ورزش قهرمانی هیئت‌های ورزشی تحت نظارت اداره کل فعالیت می‌کنند. در قالب ورزش حرفه‌ای نقش باشگاه‌ها پررنگ بوده و نقش اصلی را ایفا می‌کنند.

در رشته کشتی باشگاه سپاهان در یکی دو سال گذشته ضمن تیم‌داری، قهرمانی لیگ کشور را کسب کرده است. نقش باشگاه سپاهان در رشته ووشو به خوبی پررنگ و قابل مشاهده است. در ورزش باستانی که نماد پر افتخار ورزش کشور است، باشگاه سپاهان تیم داری می‌کند.

باشگاه‌های ما در قالبی که باید نقش خودشان را ایفا کنند به خوبی فعالیت می‌کنند. باشگاهی همچون سپاهان در کشور نداریم. استقلال و پرسپولیس که در چند روز گذشته به بخش خصوصی واگذار شده‌اند تنها در رشته فوتبال آقایان تیم داری می‌کنند. سپاهان در بیش از ۲۰ رشته ورزشی در دوبخش آقایان و بانوان تیم داری می‌کند. ذوب‌آهن نیز در چند رشته تیم فعال دارد. گیتی‌پسند در رشته‌های والیبال، فوتسال و هندبال تیم‌داری می‌کند.

الگوی باشگاه داری استان اصفهان الگوی موفقی است. قبل از حضور در اداره کل در باشگاه ذوب‌آهن توفیق خدمت‌گذاری را داشتم و می‌دانم باشگاه‌ها چه نیازهایی دارند و چه حمایت‌هایی لازم است تا بتواند فعالیت خود را به خوبی پیش ببرند. تلاش کرده‌ام تا ضمن حضور در کنار باشگاه‌ها حمایت لازم را داشته باشم تا مسائل را رفع و رجوع کنیم و مسیر کسب موفیتشان هموار و تسهیل شود. زمانی که باشگاه‌ها دغدغه‌ای از نظر حوزه مدیریتی و نظارتی نداشته باشند کارشان را بهتر پیش می‌برند.

ایمنا: به عنوان سکان‌دار ورزش اصفهان استمرار موفقیت‌های باشگاههای اصفهان را در چه موضوعی مبینید؟

محمدی: نقش اداره کل ورزش، نقش حمایتی است و نباید هیچ نقش دخالتی و اجرایی داشته باشیم، بنایی نیز برای ورود به این حوزه نداریم. باشگاههای ما در بخش مدیریت از ثبات نسبی خوبی برخوردار هستند. همان طور که معتقد هستیم هیئت ورزشی باید سکاندارش را به عنوان رئیس بشناسد تا برنامه ریزی و مدیریت امور را داشته باشد، قطعاً باشگاهها نیز زمانی که بدانند یک مدیر عامل دارند و این شخص با قدرت کارش را انجام می‌دهد شخص سکان‌دار میتواند تصمیمات خوبی بگیرد و ورزشکاران را به سمت ساحل موفقیت هدایت کند.

با وجود مدیر عامل باثبات و موفق در امور اجرایی، دغدغه های هواداران و مردم برطرف می‌شود و آرامش خاطر برای ورزشکاران و خانوادها ایجاد می‌شود. همه خواسته و تلاش ما در جهت کمک، حمایت و رفع مشکلات بوده است. مداوم از سوی اداره کل اعلام شده اگر نیاز که همراهی و یاری ما است، بدانند که ما پشتیبان آنان هستیم. سعی شده ارتباطمان را در این خصوص با مجموعه ها به شکلی قوی حفظ کنیم.

ایمنا: با توجه به سابقه حضور در باشگاه ذوب‌آهن، نظرتان در خصوص اتفاقات اخیر این باشگاه همچنین عملکرد نیما نکیسا چیست؟

محمدی: از وضعیت داخلی، شرایط و تراز مالی باشگاه ذوب‌آهن هیچ اطلاعی ندارم و نمی‌توانم قضاوتی انجام دهم. آن چیزی که از قدیم و زمان حضورم در این باشگاه در ذهن دارم این است که اگر در ذوب‌آهن مدیریت و مجموعه تیم مدیریتی که مستقر و در حال فعالیت است در موقعیتها و بزنگاههای تصمیم گیری حوزه مالی، دقت نظر کافی را نداشته باشد با توجه به وضعیت مالی که سهام دار عمده این کارخانه دارد و شرایطی که حاکم است، قطعاً با مشکل مواجه می‌شود.

روزی که من در این باشگاه حضور داشتم میزان بدهی سنواتی و فصل جاری که در آن قرار داشتیم قابل توجه بود. بزرگترین هدف و تلاشمان حفظ مجموعه ذوب‌آهن بود و در کنار آن جراحی مالی سنگینی که انجام دادیم باعث شد خیلی مشکلات و مسائل مالی که انباشت چندساله داشت بر طرف شود و بدهی ها از بین رود.

امروزه نیز مدیر عامل وقت به همراه تیم مدیریتی باید به همان نحو ایفای نقش کند و مسائل مالی حال و آینده را در نظر بگیرند تا روال امور و ادامه حیات باشگاه با مشکل مواجه نشود.

در روزی که سکان باشگاه ذوب‌آهن را تحویل گرفتم ادامه حیات باشگاه با مخاطرات زیادی همراه بود. تلاشمان بر این بود که به دور از ایجاد هیجان مسائل را مدیریت کنیم. به واسطه هیجانی که در ورزش وجود دارد خیلی از مسائل اگر اطلاع رسانی عمومی شوند، نتیجه عکس دارد و روحیه ناامیدی بین تیم و ورزشکاران ایجاد می‌شود.

اگر چنین اتفاقی در ورزش رخ دهد، جمع کردن وضعیت و ادامه مسیر با مشکل روبه رو شده و غیر ممکن است. در آن زمان علی‌رغم مشکلاتی که وجود داشت و به سختی مسیر را طی می‌کردیم به نوعی با سیلی صورتمان را سرخ نگه داشته بودیم تا فضای روانی که در تیم‌ها، ورزشکاران و پرسنل حاکم است یک فضای آرام و عادی باشد.

توصیه من به مجموعه مدیریتی باشگاه ذوب‌آهن این است تا مسائل فوق را مورد توجه قرار دهند. حال اینکه ما بتوانیم کارکرد مدیرعامل و تیم مدیرتی وی را مورد ارزیابی قرار دهیم، به این موضوع باز می‌گردد که ما اطلاعاتی دقیق و کافی از موضوعات درون باشگاه داشته باشیم. به حمدالله تیم فوتبال ذوب‌آهن با وضعیت خوبی در میانه جدول قرار دارد. هرچند چند هفته‌ای با مشکل مواجه بود و نتیجه خوبی کسب نشد، اما در چند هفته گذشته بازی‌های حساسی را به سود خود تمام کرده‌اند. ثبات خوبی در تیم فوتبال ذوب‌آهن دیده می‌شود و با وجود اتفاقاتی که رخ داد ربیعی به کار خود ادامه داد و انصافاً نشان داد که مربی موفقی است.

کد خبر 749216

دیگر خبرها

  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • قرعه کشی زمان پخش برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها در شبکه شهند
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • آوای آرامبخش باران در شهرستان کنگان پیچید + فیلم
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست